Workshops

Er valt zoveel te vertellen over Reiki, de wereld van edelstenen en mineralen, en alles wat daarbij komt kijken. De workshops zijn ideaal voor mensen die meer in aanraking willen komen met energie, intuïtie en de helende kracht van edelstenen en mineralen. Leer meer over de spirituele wereld op een laagdrempelige manier en leer wat Reiki voor jou kan betekenen in het dagelijkse leven. Deze workshops worden, op verzoek, ook bij je thuis of op het werk gegeven.

Workshop 

“Welke steen past bij jou?”

Er zijn veel mensen die (nog) niets weten over de helende eigenschappen van edelstenen en mineralen. Je kunt een steen kiezen, omdat je deze gewoon mooi vindt, omdat hij past bij je sterrenbeeld of bij de klachten die je momenteel hebt. Maar welke steen hoort nu eigenlijk op dit moment bij jou?

Tijdens deze workshop krijg je informatie over de helende werking van de stenen en welke methodes je kunt gebruiken om de juiste steen te kiezen. Je krijgt een klein stukje theorie, maar je gaat ook zelf aan de slag om die steen uit te zoeken, welke op dit moment het beste bij je past. Tevens is er gelegenheid om stenen en andere spirituele producten aan te schaffen.

Deze interactieve workshop wordt in kleine groepjes in de praktijk in Willemstad gehouden. In de zomermaanden doen we dit bij mooi weer buiten in de fantastische tuin. De workshop wordt ook gegeven op diverse locaties in Nederland, bij je thuis in de huiskamer en is ook te boeken voor bedrijven.

Verjaardagsfeestje?
Organiseer eens een spiritueel kinderfeestje voor je kids. Kinderen van deze tijd zijn al zoveel verder in hun ontwikkeling en bewustwording. Laat ze kennismaken met Reiki en de helende werking van edelstenen en mineralen. Ze mogen hun eigen steen uitkiezen die op dit moment het beste bij hen past.

Check de agenda voor de eerstvolgende datum.

Workshop 

“Kennismaking met Reiki”

Wil je kennismaken met de wereld van energie, ben je nieuwsgierig en wil je weten of Reiki iets voor jou is of overweeg je om een Reiki behandeling of cursus te boeken?

Tijdens deze workshop krijg je een klein stukje theorie over Reiki en de chakra’s, maar je gaat ook zelf aan de slag met een aantal energie oefeningen. Je mag ook op de behandeltafel gaan liggen, ik laat je dan kort zien en ervaren hoe een Reiki behandeling eigenlijk in zijn werk gaat.

Deze workshop wordt in kleine groepjes in de praktijk in Willemstad gehouden. De workshop wordt ook gegeven op diverse locaties in Nederland,  ook bij je thuis in de huiskamer en is tevens te boeken voor bedrijven.

Check de agenda voor de eerstvolgende datum.

Ben je geïnteresseerd in een workshop?

Schrijf je dan nu in!


Houd de agenda en aankondigingen op social media goed in de gaten voor data, locaties en prijsinformatie !!!

 

Lijkt het je leuk als ik een workshop kom geven binnen je bedrijf?

 

Ook als stresspreventie is Reiki heel zinvol op het werk. Bij mensen die goed in hun energie zitten, is het ziekteverzuim lager en de motivatie om te werken hoger!

Een originele workshop boeken of een cadeaubon nodig voor één van uw medewerkers?

Verras uw personeel!
Prijs in overleg.

 

7 + 11 =

Hoe anderen de workshop hebben ervaren

 

Ben je benieuwd naar meer meningen? Lees dan de Facebook beoordelingen van Reiki & Stones.

Ik vond de workshop “Welke steen past bij jou?” heel erg leerzaam, maar ook leuk om met vriendinnen te doen. Nooit geweten dat je zelf kunt testen of een steen bij je past. Heel bijzonder hoe je lichaam op een steen reageert. Het persoonlijke steenadvies bij Reiki & Stones is echt een aanrader. Ik kom graag nog een keer!

Esther