Tarieven 2024

Reiki behandeling & Kristalbed healing

Massage

Met de Senator 3D (een professioneel fysio massageapparaat) is een complete lichaamsmassage binnen 15 minuten bereikt. Dit apparaat is een weldaad voor je benen, gespannen spieren worden ontspannen, krampen worden verholpen, bindweefsel wordt aangespannen. Boek nu als afsluiter van je Reiki behandeling.

€ 15
vraag er gerust naar

Ben je niet in staat om naar de praktijk te komen? Geen probleem! Neem contact met mij op om samen naar de mogelijkheden te kijken voor een Reiki behandeling of Kristalbed therapie bij je thuis.

Reiki cursussen

Reiki oefenmoment 

Wil je graag oefenen met je Reiki handen en gelijkgestemden ontmoeten en heb je minimaal Reiki I? Dan nodig ik je graag uit om een oefenochtend of -avond bij te wonen. We beginnen met koffie of thee en er is gelegenheid tot het stellen van vragen. We oefenen de handposities op de ander en je ontvangt zelf een Reiki behandeling van de aanwezigen. Meerdere handen op je lichaam geven je een heerlijke extra energieboost. Deze oefenmomenten zijn zeer geschikt voor je persoonlijke Reiki ontwikkeling en groei.

Investering € 25

Workshops

Houd de agenda en aankondigingen op social media goed in de gaten voor de eerstvolgende workshop.

Lijkt het je leuk als ik een workshop kom geven binnen je bedrijf? Stuur dan even een berichtje.