Over Reiki & Stones

 

Ik ben Annemarie van den Hoek. Van oorsprong kom ik uit Schiedam, maar sinds 2016 ben ik woonachtig in het mooie vestingstadje Willemstad in Noord-Brabant. Ik ben getrouwd met mijn jeugdliefde en heb 2 mooie dochters. Je kunt mij het beste omschrijven als het zonnetje in huis, regeltante, Pilates- en Yoga Nidra liefhebber, gek op tuinieren,  saunaganger, wandelaar met een flinke dosis humor.

Mijn eerste kennismaking met Reiki was tijdens een lichaamsmassage. Bij het afsluiten van de behandeling werden er handen boven mijn hoofd gehouden. Mijn lichaam werd helemaal warm, ik voelde mij na afloop als herboren en weer helemaal opgeladen. Ik had nog nooit van Reiki gehoord, maar vond het wel heel interessant en bijzonder en ging mij hierin verdiepen.

In 2008 behaalde ik mijn Reiki eerste graad, in 2010 volgde ook Reiki II, volgens het Tera Mai systeem. Ik wilde graag doorgroeien en Reiki aan andere mensen gaan leren. In 2020 ben ik geswitcht naar een andere Reiki Master en ben helemaal opnieuw begonnen en uiteindelijk ingewijd tot Reiki Master, volgens het Usui systeem.

Reiki is voor mij persoonlijk een verrijking van mijn leven!

Het heeft mij, mijn gezin en veel mensen om mij heen
al zoveel moois gebracht.

Daarnaast ben ik gefascineerd geraakt door de positieve en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen. De meeste mensen hebben geen idee wat een kristal voor hen kan betekenen, ik geef daarom workshops om je hiermee kennis te laten maken.

Na jarenlang te hebben gewerkt op kantoor besloot ik in 2018 om mijn hart en passie te gaan volgen en te gaan doen waar ik echt blij van word. 

HAPPY MIND – HAPPY BODY – HAPPY LIFE