Reiki cursussen

REIKI IS GEEN GAVE,  JIJ KAN HET OOK!!!

 

De Reiki energie kan al vanaf jonge leeftijd van nature automatisch worden doorgegeven,  maar bij de meeste mensen stopt dit al vrij snel. Het doorgeefkanaal sluit zich dan door allerlei invloeden van buitenaf zoals opvoeding, school, religie en door alles wat we meemaken in het leven. Een Reikimaster kan via inwijdingen en rituelen dit doorgeefkanaal openen en je afstemmen op deze energie. Vanaf dat moment kun je via de handen Reiki geven aan jezelf en anderen. Iemand die Reiki geeft, is een doorgeefkanaal van deze levensenergie; je geeft dus niet je eigen energie weg! Sterker nog, het heeft ook voor de behandelaar een helend effect. Na de inwijdingen merk je meestal al veranderingen in de handen en dat de energie stroomt. Anderen ervaren dit na enige tijd. 

Leer alles over behandelingen

Kom extra oefenen met je Reiki handen

Ontmoet andere Reiki gelijkgestemden

Leer in een gemoedelijke sfeer

Reiki cursussen

Reiki is eenvoudig te leren, er zijn 3 niveaus

Reiki I (eerste graad)

Dit is het beginnersniveau, waarin je leert over de geschiedenis, hoe je jezelf kunt behandelen (helen) en hoe je Reiki aan iemand anders kunt geven. Je krijgt 4 inwijdingen die je kanalen om Reiki door te geven weer zullen openen,  Je wordt afgestemd voor het leven op de Reiki energie. We oefenen uitgebreid de verschillende handposities. Na deze dag oefen je gedurende 21 dagen elke dag op jezelf. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan oefenmomenten in de praktijk in Willemstad.

 

Reiki II (tweede graad)

In deze vervolgcursus, krijg je één initiatie. Je leert hoe je Reiki technieken op afstand kunt toepassen. Je ontvangt verdere afstemmingen op de Reiki energie. We gaan aan de slag met het tekenen van de symbolen. Je leert hoe je de eerste 3 Reiki symbolen kunt gebruiken.

Reiki III A en B (Master)

Dit is het meesterniveau van Reiki en deze cursus bestaat uit 2 delen. Je ontvangt de Reikimeester afstemming en je leert het Reikimeester symbool. Daarnaast leer je hoe je anderen kunt afstemmen op de Reiki energie. Deel A is puur voor jezelf om je verder te ontwikkelen. Deel B is wanneer je Reiki aan anderen wilt gaan leren.

sfeerfoto

Investeer in jezelf

Cursussen

Reiki I, II en III worden gegeven gedurende 1 hele dag. Dit is een zeer intensieve dag! Halverwege nemen we daarom de tijd voor een heerlijke lunch.

Locatie

De cursus vindt plaats in mijn praktijk in Willemstad. Hier kunnen wij in een gemoedelijke sfeer aan de slag. Ik vind persoonlijke aandacht erg belangrijk, daarom werk ik met maximaal 2 deelnemers tegelijk. Voor Reiki III werk ik 1 op 1.

Kosten

De kosten van de cursussen zijn inclusief cursusboek, certificaat, koffie, thee, iets lekkers en lunch.

 

Reiki oefenmoment

Wil je graag oefenen met je Reiki handen en gelijkgestemden ontmoeten en heb je minimaal Reiki eerste graad? Dan nodig ik je graag uit om een oefenochtend of -avond bij te wonen. We beginnen met koffie of thee en er is gelegenheid tot het stellen van vragen. We oefenen de handposities op de ander en je ontvangt zelf een Reiki behandeling van de aanwezigen. Meerdere handen op je lichaam geven je een heerlijke extra energieboost. Deze oefenmomenten zijn zeer geschikt voor je persoonlijke Reiki ontwikkeling en groei.

reiki oefenmoment