Kristalbed

WAT IS EEN KRISTALBED?

 

Het kristalbed is een chromo therapeutisch instrument met 7 gepolijste en verlichte kristallen, welke allen een specifieke vibratie hebben. Dit instrument wordt geplaatst boven een massagetafel of bed, waar je met gesloten, bedekte ogen op je rug op ligt, terwijl je luistert naar ontspannende muziek, speciaal op jou afgestemd.

De 7 lampen – in de kleuren van de chakra’s – schijnen met tussenpozen door de kristallen. De verlichte kristallen hangen boven je lichaam, gericht op je 7 chakra’s. Het licht dat het kristal uitstraalt boven de desbetreffende chakra, schijnt in verschillende frequenties om de energie van de betreffende chakra in balans te brengen. Hierdoor wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd.

De heling van een Kristalbed werkt door op alle lagen van je Zijn: Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Spiritueel. Het therapeutische effect van deze kristal-heling wordt bewerkstelligd door de vibraties van de kristallen. Dit resoneert met onze cellen en wordt overgenomen. Al onze cellen ontvangen deze helende energie. Wanneer je deze behandeling regelmatig ondergaat, kunnen de cellen en organen waar de chakra’s mee verbonden zijn helen.

Geeft innerlijke rust en ontspanning

Brengt je chakra's in balans

Healing van al onze cellen

Stimuleert spiritueel bewustzijn

Dit originele Kristalbed is verbonden met de Casa de Dom Inácio in Brazilië en brengt helende vibraties vanaf deze bijzondere krachtplaats naar je toe.

 

Onze Chakra’s zijn de energiecentra van ons lichaam, die zich op de middenlijn van het lichaam bevinden. Via deze centra absorberen wij energie uit de kosmos en gebruiken dit voor al onze fysieke, emotionele, mentale en spirituele processen. Chakra’s kunnen verschillende niveaus van activiteit hebben. Wanneer ze volledig open zijn, functioneren ze op een gezonde manier. Sommige Chakra’s zijn niet open genoeg. Om dit te compenseren zijn andere Chakra’s overactief. De ideale staat is die waarbij alle Chakra’s in balans zijn. Dit is bepalend voor ons totale welzijn!

Alles wat we dagelijks doen, heeft invloed op ons energieveld of subtiele lichamen. Voor je optimale welbevinden is het nodig dat alle chakra’s in balans zijn. Bij de meeste mensen zijn deze (sterk) uit balans, wat allerlei lichamelijke gezondheidsklachten veroorzaakt  maar ook gevoelens van eenzaamheid, boosheid, jaloezie, angst, niet in je kracht staan, niet geaard zijn, je onveilig voelen. Stressfactoren zoals werk, mobiele telefoons, relatieproblemen en voedingsgewoonten spelen hierbij vaak ook een rol.

De kristallen van het bed zijn afkomstig uit de mijnen van Garimbo de Our (Brazilië), waar goud, vele soorten edelstenen en kwarts vlak onder het aardoppervlak liggen. De bodem is daardoor uitermate krachtig en helend en energetisch zeer zuiver.

 

Wat doet een Kristalbed?

 

♥  Zorgt voor een verbeterde balans van je levensenergie.
♥  Stimuleert het ontwikkelen van je Spirituele bewustzijn.
♥  Energie die op alle lagen vastzit wordt vrijgemaakt.
♥  Brengt je chakra’s in balans, hetgeen doorwerkt op alle lagen van je Zijn.
♥  Heeft positieve invloed op cellen en op de communicatie tussen je cellen.
♥  Negatieve emoties worden losgelaten en vervangen door positieve.
♥  Geeft innerlijke rust en complete ontspanning.
♥  Eigen kracht wordt voelbaar en ingezet.

De resultaten van een kristalbed sessie zijn soms erg groot en met het verstand vaak niet te begrijpen. Levens van mensen krijgen werkelijk een (vaak radicaal) positieve wending.

Je kunt allerlei verschillende sensaties waarnemen gedurende of na een Kristalbed sessie: druk, lichtheid, zwaarte, warmte, kou, wind, beweging, verjonging,  lichamelijke sensaties zoals kietelen of tintelingen, het gevoel te worden aangeraakt, lachen en/of huilen. De kristallen kunnen een gevoel van vrede, sereniteit en diepe ontspanning bevorderen. Je kunt in slaap vallen en verfrist weer wakker worden. Je kunt inzicht in, of het loslaten van, persoonlijke kwesties of herinneringen ervaren.

 

 

sfeerfoto

Voor wie is het Kristalbed geschikt?

Of je nu een diep trauma, emotionele pijn of chronische fysieke pijn hebt, het kristalbed kan je helpen.

HOEVEEL SESSIES HEB JE NODIG?

We zijn allemaal totaal verschillende mensen. Het aantal sessies hangt af van de individuele gezondheid en de motivatie om Kristalbed therapie te ondergaan. Er zijn ook mensen die er de voorkeur aan geven om te komen wanneer zij zelf de behoefte voelen en weer anderen komen ter preventie eenmaal per maand.

MOET JE ERIN GELOVEN?

Nee. het is niet nodig om in kristallen te ‘geloven’ om het genezingsproces te laten werken. Net zoals je niet hoeft te ‘geloven’ in een massage om het te laten werken, ervaar je toch een helende werking.

Echter, net als bij een massage, halen we er veel meer uit als we bewust met het proces bezig zijn dan als we het niet doen. Als we op de juiste manier ademen terwijl we gemasseerd worden, helpen we het proces en hetzelfde geldt voor healing onder het Kristallbed. Als we er bedachtzaam en respectvol mee omgaan, halen we er meer uit. 

 

NIEUW: KRISTALBED BIJ JE THUIS

Wil jij dit gewoon heerlijk thuis gaan ervaren in je eigen vertrouwde omgeving? Nodig dan minimaal 5 deelnemers uit en ik kom naar je toe. De organisator ligt gratis. Heb je interesse, stuur dan een berichtje.

Praktische tips:

 

-Draag bij voorkeur lichte of witte kleding.
-Draag geen horloge of sieraden.
-Geen bril of riem.
-Mobiele telefoon is niet toegestaan.
-Draag losse, comfortabel zittende kleding.
-Je houdt je ogen gesloten, er wordt een doekje op de ogen gelegd.
-Geniet van de muziek, speciaal op jou afgestemd.
-Een sessie duurt 20 of 40 minuten.

UITNODIGING:

Graag nodig ik je uit om het kristalbed zelf te komen ERVAREN, voel je vrij!

Note: Kristalbed therapie is een aanvullende therapie. Raadpleeg altijd bij klachten eerst een arts of specialist.

reiki oefenmoment